RÓLAM

Fotós, utazó, kávéfüggő és kutyabolond vagyok. Imádom feszegetni a határaimat és nap mint nap újat alkotni. A képeimet a rengeteg szín mellett a finomság, elegancia és nőiesség jellemzi. Gyere és alkossunk együtt valami csodásat!

MILYEN FOTÓZÁSSAL KERESHETTEK?

Szenvedélyesen szeretek fotózni, ehhez az is kell, hogy azokat a témákat fotózzam amik igazán közel állnak a szívemhez. Mik is ezek?

 • /01
  KISMAMAFOTÓZÁS
 • /02
  BABA-MAMA FOTÓZÁS
 • /03
  GLAMOUR/BOUDOIR FOTÓZÁS
 • /04
  PORTRÉ FOTÓZÁS

A kismamafotózás egy ajándék és csoda az életemben. A fotózást a 27.-32. hét környékén javaslom, de ez természetesen csak ajánlás, korábban és picit később is lehet. Egy nagyon jó kis csapat áll mellettem, akik segítenek sminkben, frizurában, stylingban, ruhákban, hogy a kismamafotózásod pont olyan különleges legyen, mint te vagy.

A baba-mama fotózást a babák 6-8 hónapos korára érdemes tervezni. Ilyenkor még szívesen vannak ölben és nagyon szép összebújós képek készülhetnek.

A másik szívem csücske a glamour fotózás. Olyan boldog vagyok, amikor a kismama és baba-mama fotóitok után egy csajos fotózással is megkerestek. Sok kismamimat pedig még glamour fotózásaikról ismerem. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy gyönyörű nőket, anyákat örökíthetek meg a legszebb pillanataikban.

Ha a glamour/fehérneműs fotók nem a te világod, akkor a portréfotózást szeretni fogod. Fotózhatunk kül- vagy beltéren és itt is bele lehet csempészni a sorozatba merészebb, csajosabb képeket.

HOGYAN TÖRTÉNIK A FOGLALÁS?

Kérj árajánlatot, a lenti elérhetőségeim egyikén. Nagyon fontos, hogy a fotózás kiszemelt dátuma előtt legalább 1,5-2 hónappal foglalj időpontot. A kismamafotózást a 27.-32. hét környékén szoktam javasolni, baba-mama fotózás esetén a baba 6-8 hónapos korára érdemes időzíteni.

Az árajánlat elfogadását követően fixálunk egy dátumot és helyszínt. Ha kültéri helyszínt választottatok és az időjárás közbeszól, akkor esőnapot tartunk.

A fotózás követően néhány napon belül egy online galériában tudjátok megnézni a nyers képeket és ezekből tudjátok kiválasztani a retusra/utómunkára kerülő kedvenceket. 

A retusált képeket 3-4 héttel a fotózást követően kapjátok meg.

CSAPATTAGOK

A LEGJOBB CSAPATTAL DOLGOZOK

 • Kustos Orsolya Amanda
  Smink és frizura
 • Horváth Angéla
  Smink és frizura
 • Heizer Anita
  Smink és frizura
 • Toman Cathryn
  Stylist
 • Rácz Barbara
  Stylist
 • Carlotte Rose
  Kismamaruha tervező

TI ÍRTÁTOK

Prev.
Next.

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKEM.

  Designed by © Erzsébet Laufer Photography. All Right Reserved 2022
  Total: