VÁLASSZ

KISMAMARUHÁIM

 –

A fotózásra rengeteg szebbnél szebb kismamaruha közül válogathatsz (a ruhákat lejjebb görgetve megtalálod), ezek használatát tartalmazzák a csomagok. Ha van olyan darab ami az álmod és nekem nincs, akkor szívesen ajánlok neked olyan oldalakat, ahonnan bérelhetsz, de egyedi darabok készítésére is van lehetőség.

 

Kölcsönöznél?

Nézelődj Lilly Gardrobe oldalán:  http://www.lilygardrobe.hu

 

Styling, ha valami különlegeset szeretnél

Ha tanácstalan vagy mit vegyél fel, vagy csak néhány extra darabot szeretnél, kérd stylistjaim segítségét. Mit tartalmaz egy stylist által összeállított szett? Tetőtől-talpig mindent. Ruhát, cipőt, ékszert, egyéb kiegészítőket. Én személy szerint imádom amikor Barbi és Cathryn állítja össze a ruhákat, egyediek, különlegesek és teljesen személyre szabottak.

Saját ruhákat hoznál?

Természetesen semmi akadálya. A fotózás előtt minden esetben pontosan átbeszélünk mindent.

A kismamaruhák egy méretűek (one size), nagyon rugalmas anyagból készültek, így S-től L-es méretig használhatóak. Van néhány olyan ruha, ami szűkebb vagy az anyag nem enged annyit, de azok is bő M-es méretig jók mindenkire. Miután a képek alapján kiválasztottad a ruhákat, jelzem ha van köztük szűkebb. Ha bizonytalan vagy, h jó lesz-e rád viszek mellé egy tartalék ruhát.

Mit hozz magaddal a ruhák alá? A legjobb választás a testszínű fehérneműszett, pánt nélküli melltartó és varrás nélküli/lézer vágott alsó. Nagyon fontos, hogy minden megfelelő méretű legyen, ne szorítson, ne vágjon be. Ha nincs tesztszínű melltartód, akkor a ruha alá passzoló fekete vagy fehér melltartó is tökéletes.

Ha nincs pánt nélküli melltartód, akkor jó alternatíva lehet a pántos, aminek ruhától függően vagy vállhegyre, vagy teljesen lehajtjuk a pántját. Ez abban az esetben működhet, ha a melltartó még ilyen esetben is tart és nem veszti el teljesen a formáját. Ha elveszti a formáját, akkor mindenképpen érdemes a fotózás előtt egy megfelelő pánt nélkülit beszerezni.

Egy fotózási időbe 4 ruhaváltás fér bele kényelmesen. De ez lehet picit több helyszíntől, koncepciótól függően.

Total: