Kismamafotózás Workshop természetes fénnyel

2023. szeptember 24. vasárnap, Festetics Palota, Budapest

Neked is szerelem a kismamafotózás? Vagy még csak most ismerkedsz vele? Feltöltődnél, inspirálódnál? Akkor ez a nap neked szól!

A Festetics Palota meseszép termeiben fotózunk majd, illetve amennyiben az időjárás engedi a Palota előtti területen. Két kismama modellünk lesz, lesznek nagy ruhák és stylist által összeállított szett is, de ez most leginkább hercegnős fotózás lesz, mesébe illő ruhakölteményekkel.

Tarts velem, csodákkal teli kaland lesz!

PROGRAM

9:00-9:30 Érkezés

9:30-10:00 Bevezetés, fényformálók, mindazok a beállítások, amiket használni fogunk a nap folyamán.

10:00-14:00 Fotózás két kismamával. A fotózás során fontos lesz a modell mozgatása, modellel való kommunikáció és mindazok a pózok melyeket sikeresen használhattok egy kismamafotózás során. Minden esetben elmondom mikor és miért kérek egy pózt, mire figyelek közben (testtartás, végtagok helyzete…stb). Először megmutatok egy beállítást, milyen szögből fotózom, hogyan instruálom a modellt, megbeszéljük mire figyelek a fények kapcsán, ezt követően ti fotóztok majd.

14:00-14:30 zárszó

A workshopon 2 kismama modellünk lesz, a kismamák professzionális sminket, frizurát és stylingot kapnak majd. 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A workshop díja: 140.000Ft

Az ár alanyi Áfa mentes, mely tartalmazza az oktatást, helyszín bérlését, a modellek sminkjét és frizuráját, a stylingot, az aprósüteményeket, rágcsálnivalót, üdítőt, kávét. 

A teljes részvételi díjból 60.000 Ft foglaló a jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül fizetendő átutalással. Amennyiben a foglaló nem érkezik meg a fent említett időn belül, úgy a jelentkezés semmisnek minősül.

 

  • A foglaló/részvételi díj lemondás esetén nem visszatérítendő, de átruházható másra. Amennyiben nem tudsz találni magad helyett mást, a foglaló elvész.
  • A workshopon való részvétel feltétele a fényképezőgép használatának alapvető ismerete. 
  • Az oktatás során videó vagy hangfelvétel készítése nem engedélyezett, de werk fotókat készíthetsz, werk videót csak abban az esetben, amikor nincs oktatás rész, tehát kizárólag a modellről.
  • A képeket felhasználhatod saját portfóliód építésére, azzal a kitétellel, hogy közösségi oldalakon (Facebook, Instagram) jelölni kell, h a képek az általam tartott workshopon készültek.
  • A workshopon készült képek kereskedelmi célra nem használhatók, versenyre nem nevezhetők.
  • A workshopon való részvételt a saját felelősségre vállalod és a saját felszereléseddel dolgozol. A szervező nem felelős a résztvevők felszerelésében esett károkért, esetleges balesetekért.
  • A szervező fenntartja a jogot, hogy dokumentálja az eseményt és felhasználja más események promóciójára
  • A workshopon nincs vizsga vagy számonkérés, semmiféle értékelést, képesítést, diplomát nem ad.
  • Amennyiben a vírushelyzet ellehetetleníti a workshop megtartását, úgy új időpont kerül meghirdetésre, ha az új időpont nem felel meg, akkor a foglaló visszautalásra kerül.

Kíváncsi vagy milyen lesz majd a fotózás?:)

Helyszín: Festetics Palota, Budapest

Total: