TI ÍRTÁTOK
KÖSZÖNÖM NEKTEK

VISSZAJELZÉSEK

Nem lehetek elég hálás értetek, drága kismamáim, csodálatosak vagytok és boldogság, hogy veletek együtt fotózva tölthetem a napjaimat.

Korinna

Korinna

 

 

“Erzsit a modellkedèsnek köszönhetően régóta ismerem. Miután kiderült, hogy várandós vagyok, nem volt számomra kérdés, hogy Ő készítsen rólam kismamás képeket.

 

Imádtam az első pocakos sorozatot amit Erzsi készített, így a kilenc hónap alatt még két másik is alkalommal is fotózott. Gyakorlatilag végig kísérte a várandósságomat és megörökítette életem legszebb időszakát, amikor a kisfiam mèg a pocakomban volt. Fantasztikus emlék és minden alkalommal örömmel nézem vissza az elkészült anyagot.

Ahogy emberileg, úgy szakmailag is szívből ajánlom Mindenkinek!”

 

 

 

 

Moncsi

Moncsi

“Kedves kismama társam! ?

Akàr várandós voltam, akár nem mindig áhitattal néztem az Erzsi képeit, milyen gyönyörű munka,fények, kismamák, ruhák… milyen érzéseket kelt bennem? 

“Bárcsak lenne nekem is ilyen képem!” “Biztos nagyon tele van és sok munkája van!”  “Á de macera lenne ez gyerekkel…”

Aztán jött a meggyőzés, hogy örök emlék, hogy olyan amit máshol nem làtok, hogy egyedi és egyéni, hogy kiváncsi vagyok rá, hogy megismerném ki akkor ilyen csodát a kèp másik oldalán. 

És milyen jól tettem! Gördülékeny insta beszèlgetés, csodás elképzelés, könnyű időpont egyeztetés után eljött a nap. A 2 eves kislányomhoz vittem egy kísérőt, biztos ami biztos mégis csak 2 éves ? Féltem egy kicsit, hogy vajon Nekem hogy fog menni, milyen leszek… aztán jött Ő…

Sugárzóan kedves, motivált, türelmes és profi ✨ mintha mindig ismertem volna, nem éreztem feszelyezve magam egy percig sem, a nyers képek láttán pedig láttam, hogy észrevétlenül hozta ki belőlem is a maximumot. 

Ezúton Neked Erzsi csak egy köszönetet és egy hálát mondok! Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk! ?

Neked kedves mami társam meg elmondtam mindent, ne legyen benned kérdés ?”

Tamara

Tamara

 

 

 

“Igazából Magyarország egyik legjobb fotósának tartalak, úgyhogy nem féltem a végeredménytől. Tudtam, hogy megtalálod azokat a beállításokat, fényeket, amik a legelőnyösebbek számomra.

A fotózáson végig nagyon kényelmesen éreztem magam, jó hangulatban és nagyon gyorsan telt.

A képeket alig bírtam kiválogatni, hiszen jobbnál jobbak voltak benne. A végeredményt illetően pedig a kész fotók ki vannak dolgozva a legapróbb részletekig és helyet kaptak a nappaliban, hálószobában is, így minden nap emlékeztet bennünket ezekre a csodás napokra.”

 

 

 

 

 

 

Nóra

Nóra

 

 

 

„Többször volt szerencsém Erzsivel fotózni  kismamaként és a családommal együtt is.

Erzsi igazi művészetté emelte azt, ahogy képes látni az embereket és elkapni egy-egy tökéletes pillanatot, így csodás élmény volt megélni vele az alkotás folyamatát és egy időre a részévé válni.

A rólunk készült képei mostanra az otthonunk díszei és mintha csak palackba zárták volna a boldogságunkat, minden nap jó rájuk nézni.”

 

 

 

 

 

 

Aliz

Aliz

 

 

 

„Kismama fotózásom volt Erzsivel, ami minden várakozásomat felülmúlta!

Tudtam hogy gyönyörű képeket csinál, de amikor megláttam az elkészült képeket elájultam az eredménytől.

A maximumot kihozta belőlem, sőt még többet is. Öröm lesz visszanézni az első terhességemről ezeket a képeket és megmutatni majd a kislányunknak.

Végtelenul kedves, profi, segítőkész. Biztos nem csalódik aki Őt választja:)”

 

 

 

 

 

 

Laura

Laura

 

 

 

“Erzsit egy kedves barátom ajánlotta, és amikor megláttam a munkáit nem volt kérdés számomra, hogy őt fogom választani.

Amikor felvettem vele a kapcsolatot, és leegyeztettük a fotózást, nagyon kellemes meglepetés volt segítőkész és pozitív hozzáállása.

A fotózás oldott és vidám hangulatban telt, gyorsan egymásra hangolódtunk és azonnal tudta mit szeretnék.

Szívből ajánlom mindenkinek, mert profi abban amit csinál, nagyon figyelmes és kedves.
Ennél elégedettebb nem is lehetnék. ❤️?

 

 

 

Kitti

Kitti

“Erzsit már évekkel ezelőtt felfedeztem “magamnak”, tudtam ha egyszer kisbabát várok, mindenképpen vele szeretném megörökíttetni ezt a csodálatos időszakot. Így amikor várandós lettem nem is volt kérdés, hogy kit kérek fel a kismama fotók elkészítésére. A fotózásra a férjemmel együtt mentünk és fantasztikusan éreztük magunkat. Erzsi nagyon kedves és figyelmes volt. A fotók pedig tökéletesek lettek, minden várakozásomat felülmúlták. Már akkor biztos voltam benne, hogy kisbabával is szeretnék visszajönni. 

A kislányom hat hónapos volt mikor újra elmentünk hozzà. Erzsi végtelenül kedves, nyugodt és türelmes volt, a hangulata átjárta az egész stúdiót, így hát nem csoda, hogy remekül telt az egész fotózás.

A felénél a kislányom megéhezett, majd miután jóllakott elálmosodott, így aludt egy kicsit. Erzsi rugalmasságának köszönhetően kipihenten, mosolygósan ébredt és ezután folytatni tudtuk a fotózást, ami továbbra is nagyszerű hangulatban telt.

Kedves Erzsi!

Egyszerűen nem találom a szavakat, annyira gyönyörűek a képek! Végtelenül hálás vagyok neked a kismama fotókért is és ezekért is! Emellett egy életre szóló emléket kaptunk! 

Köszönjük!”

 

Tamara

Tamara

 

 

 

“Bármikor szembejönnek velem Erzsi fotói, képleírás nélkül is azonnal tudom, hogy Ő készítette őket: egyediek és utánozhatatlanok. Hálás vagyok, hogy mindkét várandósságomat Ő örökítette meg, mert képeinek különleges varázsa van. Egy kisgyermekes, fáradt édesanya a fotókat visszanézve újra ízig-vérig nőnek érezheti magát. A fotózás jó hangulata és Erzsi bámulatos kedvessége pedig csak a bónusz. Hozzá megéri elmenni az ország bármely pontjáról. Szívből ajánlom mindenkinek!”

 

 

 

 

 

 

 

Cintia

Cintia

 

“Egy èletre szóló élményt és emléket kaptam Erzsitől a kismama fotózásomon.♥️ 

Amikor a kisfiammal voltam várandós a covid miatt nem volt lehetőségem profi fotózásra. 

Ahogy megtudtam,hogy érkezik a kistesó biztos voltam benne,hogy szeretném majd ezt az állapotot megörökíteni.

Túlzás nélkül a legjobb kismama fotóshoz kerültem! 🙂 

Erzsi segített a “pózokban” ami számomra könnyebbség volt hisz nem járok minden nap fotózásra nem tudom  mi előnyös mi nem.Többször tartottunk pihenőt ami pocakosan azért lássuk be szükséges. 🙂 

Erzsi személyisége mellett sem mennék el.Az elért sikerek és profizmusa ellenére egy nagyon kedves,türelmes,szeretetet sugárzó ember akit nem lehet nem szeretni! 🙂 

Drága Erzsi,remélem a kislányommal is visszatérhetünk majd hozzád! :)”

 

 

 

Anna

Anna

 

 

“Ismerősöm ajánlásával kerestem meg Erzsit és én is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki profi fotózáson szeretne részt venni, fantasztikus képekkel a végén.

Teljesen amatőrként mentem nulla tapasztalattal, de ez nem jelentett gondot, abszolút nem volt érezhető, mert Erzsi mindenben segített, barátságos és oldott hangulatot teremtett, mind a szakértelmével, mind a szuper kedves személyiségével és kisugárzásával.

Nagyon jól és felszabadultan éreztem magam a teljes fotózás alatt. A fotózást profi és gyors utómunka követte, gyönyörű képekkel. Ha még egyszer fotózásra megyek, biztosan őt választom :)”

 

 

 

 

 

Enikő

Enikő

 

 

“Életre szóló élmény volt Erzsivel a fotózás!

Későn, csak a harmadik terhességem idején fedeztem fel Erzsit, és amint megláttam a munkáját, azonnal beleszerettem.  A fotózás nagyon meleg, intim hangulatban zajlott, az első pillanattól kezdve fel tudtam oldódni a kamera előtt. Azt érzem, hogy Erzsi képei a szakmai zsenialitása mellett azért is ennyire fantasztikusak, mert a személyisége olyan különleges – magával ragadóan vidám, felhőtlen és szeretetteljes.

Nagyon – nagyon köszönöm Erzsi ezt az élményt!”

 

 

 

 

 

 

 

Dorina

Dorina

 

 

 

 

“Már nem először (és nem utoljára) jártunk Erzsinél családi fotózáson hiszen számomra ő a nagybetűs fotós, akitől mindig kivétel nélkül tökéletes képeket kaptunk. A profizmusát fotózás közben is végig érezni lehet hiszen minden beállításban segít, mindig változatos, gyönyörű sorozatokat kapunk tőle! Köszönjük szépen :).”

 

 

 

 

 

Réka

Réka

„A csodálatos képek elkészítése során nem csak örök emlékek készültek, hanem élmények is. Nem vagyok az a típus, aki könnyen fel tud oldódni a kamera előtt, mivel nincs ebben minden nap részem. Viszont ez a fotózás, vidáman és nagyon gyorsan eltelt. Ezek a képek őszintén megmutatják majd leendő gyermekünknek, hogy boldogan, izgatottan, őszinte szeretetben és harmóniában vártuk.

Minden kismamának csak ajánlani tudom, hogy a babvárás alatt, egy ilyen emlékezetes pillanatot átéljen. Ezúton is szeretném Erzsinek megköszönni a profi munkáját és segítségét, hogy ezt ilyen érzésekkel élhettük meg, nélküle biztosan nem így sikerült volna.”

Réka

Réka

“Erzsivel kétszer volt szerencsém együtt dolgozni, egyszer kismama fotózáson és egyszer kisbabás fotózáson. Azt hiszem, nem árulok el meglepetést, ha azt mondom, hogy az országban az egyik, ha nem a legmagasabb színvonalon készíti a műfajban a fotókat, ezenkívül a szolgálatás minden egyes része is maximálisan profi: a kedvessége, a fotózás alatti irányítása, a szögek és helyszínek kiválasztása, a biztosított ruhák, az egész fotózás lebonyolítása. Ritka kincs manapság, hogy a fotók is villámgyorsan, a megadott határidőre elkészülnek és az egyetlen probléma, ami felmerül velük kapcsolatban, hogy hogyan válassza ki az ember lánya a kedvenceit, amikor minden egyes fotó zseniális. Azt gondolom, hogy anyasággal kapcsolatos pillanatok a legfontosabb közé tartoznak egy nő életében és ezeknek a csodálatos emlékeknek a megörökítését csakis ilyen profi és szakmájában elhivatott kezekre érdemes bízni, mint az Erzsié.”

Imola

Imola

“Erzsi egyszerűen zseniális!!! Minden képén, mindenki gyönyörű, szépek a színek, a ruhák, a beállítások és mindig előrukkol valami újjal. A fotózáson kedves, türelmes és bármit létrehoz amit te megálmodsz. A tavalyi képeinket órákig tudom nézegetni. Annyira jól sikerültek a képek hogy van már vászonképem és albumom is belőle, sőt a ház is tele van plakátolva Erzsi képeivel.;) Ha biztosra akarsz menni Ő a te embered!:))

A csodálatos képek elkészítése során nem csak örök emlékek készültek, hanem élmények is.

Nem vagyok az a típus, aki könnyen fel tud oldódni a kamera előtt, mivel nincs ebben minden nap részem. Viszont ez a fotózás, vidáman és nagyon gyorsan eltelt. Ezek a képek őszintén megmutatják majd leendő gyermekünknek, hogy boldogan, izgatottan, őszinte szeretetben és harmóniában vártuk.

Minden kismamának csak ajánlani tudom, hogy a babvárás alatt, egy ilyen emlékezetes pillanatot átéljen. Ezúton is szeretném Erzsinek megköszönni a profi munkáját és segítségét, hogy ezt ilyen érzésekkel élhettük meg, nélküle biztosan nem így sikerült volna.”

 

 

Brigi

Brigi

„Erzsinél volt szerencsénk több fotózáson (kismama és család) is részt venni. Mindegyik fantasztikus élmény volt még a férjemnek is, aki nem szereti ha fényképek készülnek róla! 🙂

Szinte egy szempillantás alatt elrepült az együtt töltött idő és csodálatos képek születtek. Imádom a képeit, mert amellett, hogy örök emlék maradt számunkra, az Ő fantasztikus személyisége és kedvessége is áthatja.

Végtelenül profi, minden részletre odafigyel és emellett a kismama vagy épp a család minden rezdülését is figyeli.  Hálás vagyok, hogy megismerhettem!”

Ancsa

Ancsa

 

 

 

“Erzsivel örökìttettem meg a negyedik gömbölyödő pocakomat ès róla,hàt,őszintèn  csak szuperlatìvuszokban tudok beszèlni,annyira odàig vagyok a munkàssàgàèrt??Fantasztikus művèsz!?!

Kedves,baràtsàgos,rengeteg ötlete van, de a sajàtod is őszintèn èrdekli ès simàn lefotózza! Brutàljó sminkesekkel (@koa_makeup ès   @angellemakeup ) illetve menő stylisttal (@cathryntoman_stylist) dolgozik együtt, a fotozàsok előtti kommunikàcióban, mind a fotózàsok alatt totàl segitőkèsz, gördülèkenyen ment az egèsz, a fotózàs pedig óriàsi èlmèny volt a kèpek pedig fantasztikusak!

Boldog vagyok, h megismerhettelek ès bìzom, tudom, hogy baba-mama fotózàson  ès/vagy  egy olyan igazi, vadmacskás fotózàson mèg talàlkozunk, vàrom!

Mindent köszönök!”

 

 

KOA

KOA

 

 

„14 éve dolgozom sminkesként, rengeteg fotózáson vettem részt sminkesként és modellként is. Egyedülálló, ahogy Erzsi alkot!

 

1000 közül felismerem az ő munkáját. Nem tudom mit csinál másképp, mint mások, de az ő szemén keresztül minden nő igazán nő lesz a képeken. Azt gondolná az ember túl sok a retus, de mikor megkapod a nyers képeket, látod hogy mégsem a retustól leszel szép.

 

Egyszóval Erzsi Zseni, mindig mondom! „

 

 

 

 

Tina

Tina

„Erzsi az egyik legtehetségesebb fotós, akivel valaha találkoztam.?

Mindkét terhességem alatt duplán is volt szerencsém hozzá. Az itt született képek hatalmas sikert arattak. Illetve családi, és business képeket is készített már nekem.

Minden alkalommal lenyügőzött, hogy mennyire jól el tudja kapni a pillanatot.

Csodálatosan használja a természet fényeit, színeit.

Egyszerűen imádom a képeit, és nagyon remélem, hogy még sok közös projektünk lehet együtt.❤️”

 

 

 

 

 

 

 

Lily

Lily

 

 

“2 éve követem Erzsi insta fiókját. Mindig csodálva nézem, hogy milyen gyönyörű kismama fotókat posztol és minden álmom az volt, hogy Erzsi csinálja nekünk is a kis mama fotózást.

Most, hogy elérkezett végre a mi időnk, nagyon örültem! Már akkor írtam Erzsinek az időponttal kapcsolatban amikor még csak 2-3 hónapos várandós voltam. Ajánlom mindenkinek, hogy minél hamarabb jelentkezzen időpont miatt, mert nagyon hamar betelnek!

Elérkezett a fotózás napja, Erzsi annyira kedves, mosolygós, barátságos, pozitív kisugárzású, mindenre nyitott és nagyon profi! Teljesen megbíztam benne, tudtam, hogy jó kezekben vagyok. A képeket gyorsan megkaptuk, és nagyon megvagyunk elégedve Erzsi munkájával. Ha szép, nőies kismama fotókat szeretne valaki, akkor az Erzsihez menjen, mert ő a legjobb! :)”

 

 

 

 

Dóra

Dóra

 

 

 

“Életemben először találkoztam Erzsivel, azonban elragadó személyiségének köszönhetően azonnal feloldódtam, ami egy fotózáshoz nagyon fontos szerintem.

Nagyon magas szakmai tapasztalatának és szépérzékének köszönhetően gyorsan haladtunk, segített a legszebb és legelőnyösebb pózok megtalálásában, ezáltal csodálatos képek születtek. Szívből ajánlom mindenkinek!”

 

 

 

 

 

 

 

Viktória

Viki

 

 

 

“Nagyon jól ereztem magam a fotózás egész ideje alatt. Erzsi végtelenül kedves és segítőkészen instruál a pózoknál. Nagyon szuper kis csapattal (stylist, smink, fodrász)  dolgozik együtt így nem is csoda, hogy a végeredmény tökéletes. A hangulat végig szuper volt, egy percig sem éreztem magam kellemetlenül a kamera előtt. Sőt, magabiztosabban távoztam a képek láttán.

Szívből ajánlom mindenkinek, aki elgondolkozik azon, hogy van e szüksége kismama fotózásra, mert igenis van!”

 

 

 

 

Fanni

Fanni

 

 

“Profizmus, fantasztikus hangulat és gyönyörű végeredmény. Ezekkel a szavakkal jellemezném az Erzsivel való közös fotózásokat. 

Többször is volt szerencsém együtt dolgozni vele és mindig sikerült egy új oldalamat előhoznia, amiről addig nem is tudtam, hogy létezik.

Teljes szívvel ajánlom mindenkinek és én is remélem, hogy lesz még közös munkánk!”

 

 

 

 

 

 

 

Ivett

Ivett

 

 

 

 

“Egyszerűen imádtam minden percét. Azóta is hatása alatt vagyok. 🙂

Számomra még mindig meglepő, hogy a képeken én vagyok, annyira nőcis, annyira jól elkapott pillanatok, jól beállított pózok,  mindemellett egy percig nem éreztem magam zavarban és kellemetlenül, és ez a személyiségednek köszönhető!

Nagyon köszönöm a profizmusod és a munkád! ? “

 

 

 

 

 

 

Panka

Panka

 

 

“Kedves Erzsi! 

Hihetetlenül vártuk a fotózás napját, azonban volt bennünk egy kis feszültség, mert mi nem sűrűn vettünk ilyenen részt. Az első pillanattól kezdve, ahogy beléptünk hozzád a stúdióba, magával ragadott minket az a kedvesség, ami belőled áradt. Végig nagyon jól éreztük magunkat, ezáltal sokkal könnyebb is volt ellazulni a képek készítésénél. A várandósságom egyik legszebb napja volt ? Az eredmény, pedig önmagáért beszél, csodás képek készültek rólunk! Nem kérdés, hogy a baba-mama fotózást is nálad szeretnénk készíteni! Mégegyszer köszönjük ezt a csodás élményt amit adtál nekünk.

Panka”

 

 

 

 

 

Fruzsina

Fruzsina

 

Azt mondom Úristen..ki ez a fotós csaj ki ez a fotós csaj???” ???❤️?❤️❤️❤️❤️

Most komolyan? Hogy lehetsz ennyire tehetséges? 

Rohanva, babával 2 percben.. úgy hogy egyik pillanatban le kell húznod a obit, hogy rád nézzen a baba, másik pillanatban már felkapod és megörökíted a pillanatot … hat ne is haragudj én el se hiszem, hogy létezik ez a fajta tökéletesség, amit képviselsz. 

Annyira szuper vagy! 

Én a fotózásokon régen soha nem voltam 1000%-ig elégedett magammal a fotókon, mindig volt valami kis apróság ami “jobb lehetett volna” … de amióta megláttam magam a képeiden, azóta nincs kompromisszum. Egyszerűen imádom!”

 

 

 

Natali

Natali

 

 

 

“Szivbol ajanlom Erzsit mindenkinek, akik profi fotosra, szuper hangulatra, figyelmessegre vagynak! A fotozas elott 3-4 orat sikerult aludnom, viszont ez a fotokon Erzsinek koszonhetoen nem veheto eszre, kihozta belolem/belolunk a maximumot es nem mellesleg szuperul ereztuk magunk! 🙂

Nagyon jo erzes lesz erre a varazslatos 9 honapra visszaemlekezni a kepeket nezegetve, koszonjuk hogy megorokitetted! ?”

 

 

 

 

 

 

 

Judit

Judit

 

“Erzsi képeit már évek óta csodáltam mikor a kismama fotózásra mentünk hozzá a férjemmel és a 3 és fél éves kisfiammal. Személyisége elragadó, nagyon kedves mindannyian nagyon jól éreztük magunkat a fotózás alatt, és mindannyian imádjuk a képeket. Szuper élmény csodálatos örökreszóló képekkel.

Nagyon sajnálom hogy amikor a nagy fiam lakott a pocakomban akkor sajnos nem készültek képek Erzsi tehetséges keze által.

Ezek a sorok sajnos nem fejezik ki mennyire hálásak vagyunk neked a mai napig. ❤️”

 

 

 

 

 

 

 

Krisztina

Krisztina

 

“Szeretjük Erzsi képeiben, hogy sugárzik róluk a szépség és a harmónia.

Csodálatos érzékkel és a kifinomult látásmódjával kap el olyan pillanatokat, amik bennünket mutatnak meg, az arcunkon valós érzelmek látszanak, amitől hitelesek lesznek a képek.  

Laza természetességgel kezeli a nehéz helyzeteket is, és amikor azon izgulunk, hogy legalább 1 jó kép kerekedjen abból a hatalmas káoszból, amit egy gyerekes-kutyás fotózás tartogat, végül mindig azzal szembesülünk, hogy képtelenség választani a sok fantasztikus kép közül, amikről elképzelésünk sincs, hogy mégis mikor készülhettek ?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adrienn

Adrienn

“Erzsi már a fotózás tervezési fázisában rendkívül kedvesen, rugalmasan állt mindenhez. Nagyon megnyugtatott, így semennyire nem görcsöltünk rá a fotózásra. Amikor személyesen találkoztunk a fotózáson, csak tovább erősödött a nyugodt légkör, ami egy 8 hónapos baba szempontjából is nagyon fontos.

Erzsi mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legjobb képek készüljenek, a kisasszonyhoz is úgy viszonyult, mintha már hetek óta együtt játszanának. 🙂

Azt ugyan nem tudom, mások hogyan csinálják, de nem is szeretném megtudni…ezentúl, ha fotózásra adjuk a fejünket Erzsit fogjuk keresni!!”

Anikó

Anikó

 

„Még csak a fotózást terveztük,de ő nagyon kedvesen, segítőkészen állt hozzám és ez a fotózás után sem változott.

Egy remek embert ismerhettem meg a személyében, aki nagyon lelkiismeretes, türelmes fotós. A munkája kifogástalan. Aznap még nem láttam egy képet sem amit készített, de tudtam hogy nem fogok csalódni.

Az elkészült képeket tökéletesen komponálta, sikerült a legjobb pillanatokat elkapnia. A végeredmény meseszép kismama képek. Imádom őket egytől egyig. Köszönöm Erzsi, hogy megörökítetted nekem.

 

 

 

 

 

 

Total: