GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HÁNY HETES POCAKKAL AJÁNLOD A KISMAMAFOTÓZÁST?
A fotózást a 27.-32. hét környékén javaslom, de ettől korábban vagy később sincs semmi akadálya. Egyedül az utolsó 4 hétben nem ajánlom, ilyenkor már megterhelő a fotózással eltöltött idő, gyakori a vizesedés, de ami a legfontosabb, babócák érkezhetnek hamarabb is. Ha nem az első kismanót várod, általában már nagyon korán látványos a pocak, így korábbra tervezzétek a fotózást, akár már a 25. hétre.
SOHA NEM VOLTAM MÉG FOTÓZÁSON, SEGÍTESZ?
Természetesen mindenben segítek.:) Mutatok minden pózt és mozdulatot, ha pedig könnyedén megy, akkor elengedem a kezed, szabadon mozoghatsz, de végig instruállak picit, hogy a legjobb szögeket és pózokat találjuk meg.
KISPAPA, GYERKŐC, KUTYUS IS JÖHET A FOTÓZÁSRA?
Hát persze, otthon ne hagyjátok őket.:):)
MENNYIVEL KORÁBBAN ÉRDEMES A FOTÓZÁSRA BEJELENTKEZNI?
Nagyjából 1,5-2,5 hónappal a fotózás kiszemelt időpontja előtt. De ezt sosem tudom pontosan előre megmondani, így ha eldöntötted, hogy szeretnéd a fotózást érdemes mielőbb bejelentkezni.
MI VÁLOGATJUK MAJD KI A RETUSÁLÁSRA KERÜLŐ KÉPEKET?
Igen, ti választjátok ki a retusálásra kerülő képeket. A fotózást követően én előválogatom őket, csak a legelőnyösebb képeket hagyom meg, ezeket küldöm el nektek egy privát linken válogatásra.
CSAK A RETUSÁLT KÉPEK KERÜLNEK ÁTADÁSRA?
Igen, a csomagokban csak a retusált képeket adom át, de egy egyszeri csomagon felüli fix áron megvehetitek az összes válogatásra kiküldött képet is.
A FOTÓZÁS HELYSZÍNÉT TE VÁLASZTOD KI? MENNYI IDEIG TART MAJD A FOTÓZÁS?
A fotózás helyszínét közösen választjuk ki. A fotózás ideje 1,5-2 óra, a választott csomagtól függően.
HÁNY HÓNAPOS BABÁVAL ÉRDEMES BABÁS-MAMÁS FOTÓZÁSRA MENNI?
A babás-mamás fotózást a 6.-8. hónap környékén javaslom. Ami fontos ilyenkor, hogy már szépen tartsák magukat és még szívesen legyenek ölben. 1 éves kor körül/után már izgalmasabb mászni és mindent felfedezni, mint anya ölébe bújni.
BIZTOSÍTASZ RUHÁKAT A FOTÓZÁSRA?
Igen, sok-sok gyönyörűséges kismamaruha közül választhattok, de természetesen hozhattok saját ruhákat is, vagy kérhetitek stlyist segítségét.
Total: